A Webáruház használata

1.       Az áruházban megvásárolható termékek között a kategóriák menüpontban böngészhet, majd azon belül kiválaszthatja a megfelelő terméket. A kiválasztott termék nevére kattintva eljut a termék oldalára, ahol nagyobb méretű fotót és rövid ismertetőt talál.

2.       A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a kosár tartalmát. A törlés gombra kattintva törölhet, a mennyiség változtatását a frissítés gombbal érvényesítheti.

3.       A pénztár menüpont választása után a rendszer regisztrálást kér. A megrendelés elküldése regisztráció nélkül „vendégként” is lehetséges, amennyiben regisztrálni szeretne a jövőben regisztrált felhasználóként léphet be és el tudja küldeni a megrendelését a számlázási és szállítási adatok újbóli megadása nélkül.  Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontos megadására, hiszen a termék a megadott adatok alapján kerül számlázásra, kiszállításra. A regisztrációt csak egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával már csak abban az esetben kell adatait megadni, ha azokban változás történt.

4.       Szállítási és fizetési mód kiválasztása. Három féle szállítási és fizetési  mód között választhat. Lehetőség van  az üzletünkben készpénzes fizetéssel személyes átvételre; postai kiszállítást választhat  bankszámlánkra történő  előre átutalással, ez esetben 1000 Ft postaköltséget számítunk fel, vagy utánvéttel, amely esetben  az 1000 Ft postaköltségen felül további 1000 Ft utánvétes fizetési költséget számítunk fel.

 Üzletünk címe: 2600-Vác, Althann u. 2.

Bankszámlaszámunk:  11742094-20175588

 

5.       Mielőtt megrendelését elküldi, nyilatkoznia kell arról, hogy elfogadja-e az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat. Ha egyetért az abban foglaltakkal, jelölje x-szel. Ezután tudja elküldeni megrendelését. Készpénzes fizetési mód választása esetén ezzel véglegesítésre került a megrendelés. Előre utalás esetén az átutalás teljesítése után lép érvénybe a megrendelése.

6.       A beérkezett megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk.